alkoholbehandling

Gå i alkoholbehandling og bliv ædru for bestandig

Gå i alkoholbehandling og bliv ædru for bestandig

advertorial

Drikker du for meget? Så bør du opsøge professionel alkoholbehandling.

Hvorfor gå i alkoholbehandling?

Der er flere gode grunde til at vælge en professionel alkoholbehandling når du ønsker at kvitte sprutten for bestandig. Først og fremmest vil der være langt større sandsynlighed for at projektet bliver en succes hvis du lader dig tjekke ind på et behandlingscenter, end hvis du selv forsøger dig med afvænning.

Selv om du måske har bildt dig selv ind at du uden problemer vil kunne holde op med at drikke vil dette med overvejende sandsynlighed ikke holde stik. Langt de fleste alkoholikere falder i igen inden der er gået et døgn, simpelt hen fordi trangen er blevet for overvældende. Og hvis der er noget, du som misbruger ikke har brug for, er det endnu et nederlag.

alkoholbehandling

Der ud over vil afvænning faktisk være forbundet med en ikke ubetydelig helbredsmæssig risiko hvis du forsøger dig med at lægge flasken på hylden fra den ene dag til den anden. De tømmermænd, du måske kan huske fra før din druk gik hen og blev kontinuerlig, blegner i sammenligning med de abstinenser du vil skulle gennemgå hvis du tager en ”kold tyrker”.

Du kan opleve alt fra influenza lignende symptomer med smerter i hoved og krop, feber og kulderystelser til voldsomme og vedvarende opkastninger, konstant kvalme, svær depression og måske endda delirium med hallucinationer. Og du kan risikere at dehydrere som følge af svedeture og opkastninger.

Derfor er det vigtigt at du søger professionel hjælp til afvænning. På et misbrugscenter vil du blive tilbudt det der kaldes afrusning forud for selve det terapeutiske forløb. Det betyder at du kan ”detoxe” under overvågning af sundhedspersonale, og dermed uden fare for liv og helbred.

Alkoholbehandling hos Behandlingscenter Stien

Det danske misbrugscenter Behandlingscenter Stien kan tilbyde fem ugers behandlings forløb med indledende afrusning. Klik ind og læs mere på https://behandlingscenter-stien.dk/alkoholbehandling/.