azure kurser

Undgå forstyrrelser under Azure kurser

Undgå forstyrrelser under Azure kurser

Måske mener du, at når man som voksen bliver sendt på kurser – som tilfældet oftest er det hos de gode kursusudbydere til blandt andet i Azure fra 4D.dk – så burde man have disciplin nok til at vide, hvordan man gebærder sig i sådan en kursussammenhæng.

Det skulle man egentlig også forestille sig, men gang på gang viser det sig, at folk bærer hovedet under skulderen og kun har tanke på dem selv, så de glemmer, at der sjældent er tale om ene-undervisning, og alle andre også skal havde den bedste oplevelse ud af azure kurser.

Derfor ser vi også kaldet til lige at lave denne guide til, hvordan man opfører sig i en klassesammenhæng, for det har vist sig, at folk åbenbart har brug for at få genfortalt den slags, da det er længe siden, de har skullet holde koncentrationen så længe og have omtanke for andre end dem selv.

For det første: uanset, hvor du sidder i kursuslokalet, om det så er bagerst eller forrest, så lad være med at tro, at du er derinde alene, at du skal tiltrække dig unødig opmærksomhed.

Dette er ikke et mødelokale på dit vante kontor, hvor det handler om at gennemtrumfe ens forslag fremfor andres. Alle tilstede – dig inklusiv – er der for at modtage undervisning i noget, I skal blive klogere på.

Der er ingen grund til, at du lige fører dit indspark ind, der forlænge undervisningen unødigt, eller at du afbryder en anden spørger eller underviser, fordi du tror, du kan svaret. Du er der som elev, ikke som underviser.

Hvis du skal sidde med computeren fremme eller telefonen, så lad det hele være indstillet på lydløst, så det ikke generer de andre. Lydene kan du sætte til i pausen.

Husk også på, at sådan en computerskærm kan skærme af for andre, der sidder bag dig, som så måske ikke kan se noget for dig.

Ellers ønskes der bare god undervisning hos 4D.dk!